contact / bezoek


Wil je bier op een andere manier ontdekken? Ik ben niet alleen een gepassioneerd bierliefhebber, ik praat er vooral ook graag én veel over...


  • Brouwerijbezoek: kom eens langs in de proefbrouwerij van KEUN en leer hoe bier gemaakt wordt en hoe de verschillende ingrediënten en brouwmethoden de smaak van bier bepalen. Bekijk van dichtbij welke apparatuur nodig is om bier te maken, bezoek het eigen hopveldje en krijg een antwoord op al je biervragen. Uiteraard mét degustatie van de verschillende biertjes!


Een brouwerijbezoek aan Keun is anders dan een bezoek aan een traditionele brouwerij. Microbrouwerij Keun is immers een ‘proefbrouwerij’ waar ik mij volop kan uitleven en nieuwe bieren kan creëren. Voor de bieren die vervolgens in verkoop worden gebracht en dus op grotere schaal gebrouwen worden, wordt uitgeweken naar brouwerij De Graal in Brakel. Tijdens het bezoek zie je dus geen gigantische ketels en vaten, maar wel een bierlabo met een kleine installatie van 50 liter. 

Als 'geboren verteller' staat dan ook een passiegedreven verhaal centraal, met uitgebreide tekst en uitleg over brouwproces, ingrediënten, de factoren die de smaak bepalen, een beetje geschiedenis.

We proeven ook vier bieren: KEUN Kleinbier, KEUN Tripel Saison, KEUN Spéciale Goud en KEUN Sterk Bruin.

Duur: 1u45
Prijs is 10 euro per persoon (met een minimum van 100 euro). 

Enkel voor groepen, en op afspraak (max. aantal deelnemers: 25 personen)

 

                                     


  • Lezingen en degustaties: over biergeschiedenis, bierstijlen, het brouwproces, bierproeven of over de factoren die de smaak van bier bepalen. Telkens op aanvraag en naargelang de wensen, zowel in de microbrouwerij in Ronse als op locatie.
Heb je een café of restaurant en wil je KEUN op de kaart zetten? Laat het ons weten en ik neem contact met je op!


Microbrouwerij KEUN

Populierstraat 13

9600 Ronse

brouwerij@keun.be                                                                                                                     Logo en etiket: 5cookies

Webontwerp en fotografie: libelia