verkooppuntenKEUN is een lokaal gebrouwen bier, en het is voorlopig hoofdzakelijk in de Vlaamse Ardennen te koop. Maar laat dat je vooral niet tegenhouden: de streek is prachtig, de uitzichten eindeloos, de heuvels adembenemend en de kasseien steenhard. Na een deugddoende wandeling of fietstocht is er niks heerlijkers dan de benen onder tafel steken en genieten van een lekkere maaltijd en een uniek KEUNtje.


Goesting gekregen? Hier kun je terecht:IN HET PROEFLOKAAL VAN DE BROUWERIJ


Elke zaterdag kun je in het proeflokaal van de brouwerij de verschillende KEUN-bieren kopen, net als speciale KEUN-kaas, KEUN-pralines, geschenkverpakkingen, glazen, exclusieve KEUN-wielerkledij én platen/cd's/boeken van Gert Keunen. Uiteraard kun je ter plekke de bieren ook proeven.


Openingsuren: elke zaterdag van 13u30 tot 15u. Hou onze Facebook-pagina in de gaten voor onverwachte wijzigingen in openingsuren.


!! Op zaterdagen 13 en 20 mei zijn we uitzonderlijk gesloten !!

CAFE / RESTAURANT / B&B


BIERHANDEL


De basisbieren van KEUN (Tripel Saison, Sterk Bruin, Spéciale Goud en Kleinbier) zijn door elke drankenhandelaar te bestellen via Dranken Pede (Wetteren). Je moet er wel uitdrukkelijk naar vragen, zodat de drankenhandelaar ze in huis haalt.

Op volgende plekken zou je ze normaliter moeten kunnen krijgen (maar zelf heb ik daar ook moeilijk zicht op):

Toeristische info over Ronse en/of een KEUN-geschenkpakket vind je bij de toeristische dienst van Ronse, en via deze site: ontdek Ronse.